pelerinaje , mai, iunie...septembrie..2014

     In curand va apare programul pelerinajelor pe urmatoarele luni, vom incerca impreuna sa ne rugam la sfintii a caror moaste incununeaza manastirile NEAMTULUI , ne vom odihni sufletul si ochii , in culorile minunate ale BUCOVINEI, ne vom ruga in minunatele manastiri de pe VALEA OLTULUI,  si vom multumi mereu pentru ca exista si ne ajuta  ,PARINTELUI ARSENIE .
   Nu vom uita ca MARAMURESUL   are o minunata salba de manastiri , iar VALEA PRAHOVEI SI A TELEAJANULUI , ne asteapta sa ne racorim sufleteste pentru a ne putea continua drumul in viata , pe calea stramta care duce  la CER. DOBROGEA  si GRECIA   ne vor incalzi inimile si sufletul langa marii nostrii sfinti si tamaduitori.Tot ce imi va sta in putinta voi face ca  pelerinii  sa ajunga sa se inchine in minunatele noastre manastiri, FORTARETELE ORTODOXIEI .
 
    NU UITATI :
PELERINAJUL  ESTE SI VA RAMANE UN MIJLOC DE ASCEZA , DE CUNOASTERE SI DARUIRE A UNUIA PENTRU CELALAT SI A NOASTRA A TUTUROR PENTRU PROGRESUL NOSTRU DUHOVNICESC, PELERINAJUL DE SUFLET NU ARE NIMIC IN COMUN CU TURISMUL RELIGIOS , PASII NOSTRII SUNT NUMARATI IAR GREUTATILE SI PIEDICILE CARE VIN , SA NE AJUTE DOMNUL SA LE TRECEM CU FRUNTEA SUS,
 ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU!