Sa facem curat in sufletele noastre

     Cu mila si ajutorul lui Dumnezeu  am intrat in Sfantul si marele post,zile pline de incarcatura duhovniceasca,zile de jertfa si de infranare,zile de rugaciune si de meditatie.Martie este luna in care totul revine la viata,pomii,florile,natura,gazele.Bine ar fi daca si noi am lua aminte la tot ce ne inconjoara,bine ar fi sa incercam sa ne dezmortim din somnolenta pacatului,a nepasarii si a superficialitatii.Daca gingasele flori ,ghioceii si toate cele ce inmiresmeaza padurea sunt atat de firave si gingase la fel si  suflul nostru,respiratia noastra(duhovniceasca) ar trebui sa fie atat curata cat si nevinovata , sa  fim  asemenea  puritatii ghiocelului , care improspateaza padurea, si natura in mod deosebit.
      Va veni  luna aprilie , o  luna bogata in sarbatori . Praznicul Floriilor,   praznicul Sf. Gheorghe , si  Izvorul Tamaduirii, formeaza o cununa in jurul  marelui praznic al Invierii Domnului.
      Bine este  si frumos sa ne primenim  casele noastre cu haina curata ,de sarbatoare ,sa le improspatam in aerul primavaratic care ne imbie . Foarte important este sa nu uitam de  casa sufletului nostru ,  s-o impodobim cu fapte bune , cu dragoste fata de aproapele,  s-o curatim  si sa o  imbaiem in taina sfintei spovedanii ,sa-l primim cu drag pe MIRELE SUFLETULUI NOSTRU, sa  intampinam praznicul Invierii avand  camasa sufletului alba si curata , sa ne putem  bucura deplin de roadele postului. 
                 Domnul in marea Lui bunatate sa ne dea drum binecuvantat in viata.
 Cu tot dragul, Livia Crisan , un om pribeag prin lume.